Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Galaxy Park Residence este un proiect imobiliar dezvoltat in zona Metalurgiei, care ofera apartamente exclusiviste, gandite special pentru o exploatare moderna.

Background

Metro Berceni

Metrou Aparatorii Patriei

Metrou Dimitrie Leonida

Mall Grand Arena, Selgros, Hornbach

Parcul Tudor Arghezi

Lidl, Kaufland

Universitatea Spiru Haret

Soseaua Berceni

Bulevardul Metalurgiei

Soseaua de Centura

Piata Sudului

Sun Plaza

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Bd. Constantin Brancoveanu

Dezvoltarea pasajelor rutiere

Mega Image

Statii STB

Premium Wellness Institute

Gradinita "Insir-te Margarite"

Gradinita "Prietenii mei"

Amplasament excelent, cu multiple facilitati de transport

Noul proiect imobiliar este amplasat pe str. Binelui nr 63-65, Bucuresti, Sector 4, in cadrul primului parc rezidential din Romania: Metalurgiei Park Residence.

Accesul catre ansamblu se poate face pe 3 cai separate: dinspre bulevardul Metalurgiei, pe Strada Binelui sau dinspre zona comerciala invecinata.

Amplasarea excelenta a proiectului ofera acces facil pe jos catre cele mai importante puncte de interes ale zonei:

De asemenea, locatarii Galaxy Park Residence pot ajunge in cel mai scurt timp in centrul Bucurestiului, beneficiind de o multime de proiecte de infrastructura si mijloace de transport in comun:

Facilitatile ansamblului:

  1. Iesire rapida catre soseaua Berceni- Aparatorii Patriei;
  2. Iesire rapida catre soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
  3. Acces rapid catre Soseaua de Centura;
  4. Statii STB chiar in fata ansamblului;
  5. Statii de metrou in imediata apropiere.

 

Facilitati care unesc Metalurgiei Park de centrul Bucurestiului:

Exista numeroase proiecte de infrastructura care au fost dezvoltate in zona de sud a Bucurestiului, imbunatatind mobilitatea locuitorilor din zona:

  1. Pasajul subteran auto de la Piata Sudului. Acesta leaga Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Obregia, oferind acces rapid catre soseaua Mihai Bravu pe podul de la Calea Vacaresti;
  2. Bulevarde largite cu 2 benzi pe sens: Soseaua Berceni, strada Turnu Magurele si strada Luica;
  3. Proiecte de dezvoltare a unor pasaje rutiere in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei, care urmeaza sa lege inelul median dintre soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Datorita tuturor acestor proiecte de infrastructura, timpul petrecut in masina pana la Piata Victoriei este de doar 15 minute.

Metalurgiei Park Residence – Primul Parc rezidential din Romania

Galaxy Park Residence face parte dintr-un proiect de anvergura dezvoltat in ultimii ani: Metalurgiei Park Residence. Acesta numara 5000 de locuinte deja construite si 5000 de unitati locative care sunt in dezvoltare, urmand sa fie date in folosinta in urmatorii 5 ani.

Metalurgiei Park Residence a confirmat de-a lungul timpului, asigurandu-le locatarilor un spatiu vast, in care gasesc absolut toate facilitatile de care au nevoie.

Cele 5000 de apartamente si garsoniere sunt construite pe o suprafata de 20 de hectare de teren si respecta toate criteriile de calitate a vietii:

Pe baza experientei foarte bune a locatarilor care se bucura deja de apartamente in Metalurgiei Park Residence, dezvoltatorii au pus bazele fazei a II-a a proiectului, pregatind inca 20 de hectare de teren pentru constructia unor ansambluri rezidentiale moderne.

Atat Galaxy Park, cat si alte proiecte rezidentiale aflate in faza a II-a de dezvoltare urmeaza sa fie construite in aproximativ 5 ani si vor raspunde tuturor cerintelor moderne:

Toate constructiile din Metalurgiei Park Residence vor oferi solutii moderne pentru incalzire, ventilatie sau izolare. Incalzirea se va face centralizat, fatadele vor fi ventilate, consumul de energie va fi sustinut prin panouri fotovoltaice, iar termoizolatiile si hidroizolatiile vor fi de cea mai buna calitate.

Multumita tuturor acestor avantaje, aproape toate cladirile din faza a 2-a a Metalurgiei Park vor fi certificate ca proiecte verzi prin RoGBC.

Metalurgiei Park Residence faza 2
apartamente spatioase si suprafete comune bine optimizate

Aceasta se va desfasura pe o suprafata foarte generoasa de 20 hectare de teren, fiind estimat un numar suplimentar de 5000 noi unitati locative din cele mai diverse.

Mai multi investitori au achizitionat deja terenul si pregatesc inceperea lucrarilor de constructie, estimata pentru prima parte a anului 2022. Lucrarile urmeaza sa se desfasoare pe o durata de 5 ani.

Noua faza a proiectului aduce si o serie de noutati:

Din cadrul acestei noi faze de dezvoltare nu vor lipsi zonele verzi, parcurile de proximitate si zonele comerciale ample. Sunt proiectate inclusiv o scoala si o gradinita pentru locuitorii din aceasta zona.

Timeline si noutati in Metalurgiei Park Residence

Poate cel mai important aspect este modul in care vor fi edificate noile proiecte rezidentiale. Mare parte din acestea vor fi construite in conformitate cu cerintele Europene actuale, vor respecta standardele nZEB, vor dispune de fatade ventilate, sisteme de incalzire centralizata, panouri fotovoltaice care vor ajuta si sustine masiv consumul de energie electrica, vor dispune de statii de incarcare electrica pentru autoturismele electrice si bineinteles vor fi certificate ca proiecte verzi, eficiente si sustenabile asta si datorita contractelor incheiate cu Consiliul General al Cladirilor Verzi – RoGBC.

Citeste mai mult despre cladirile verzi certificate de RoGBC aici: http://www.rogbc.org/ro/locuinte-verzi.

Parcul Tudor Arghezi – unul dintre cele mai noi parcuri din Capitala

Parcul „Tudor Arghezi” din sudul Bucurestiului, situat pe Bulevardul Metalurgiei, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, va avea o suprafata de 37.000  mp, din care peste 10.000 mp vor fi doar spatii verzi.

Pe langa acestea, proiectul prevede crearea mai multor tipuri majore de zone tematice. Unele, destinate circulatiei pietonale, incluzand pavilioane si chioscuri, altele destinate sportului si jocurilor in aer liber, iar in partea de sud a parcului, va fi amenajată o parcare supraetajată.

Parcul Tudor Arghezi va ,,găzdui” și una dintre cele mai moderne plaje ecologice din România. Lângă plaja ecologică vor fi montate dușuri, astfel că oamenii se pot răcori și bronza aproape la fel ca pe litoralul românesc, dar pot face și un picnic alături de cei dragi sau organiza zile de naștere pentru cei mici.

Proiectul se inscrie in seria de investitii publice menite sa faciliteze implementarea conceptelor de Green-Deal și noul Bauhaus European.

Astfel, cat priveste beneficiile resimtite la nivelul comunitatii, pe termen mediu, parcul „Tudor Arghezi” va creste calitatea vietii in zona, oferind un spatiu public de calitate care faciliteaza activitatile sociale si de relaxare si incurajeaza circulatia pietonala. Mai mult decat atat, pe termen lung, zona va funcționa ca un pol de revitalizare urbana, cu o imagine arhitecturala noua, care va oferi atractivitate pentru utilizatori, dar si pentru investitori, fapt ce va conduce la cresterea valorii economice a zonei si la reactivarea ei in cadrul comunitatii locale.

Parcul Tudor Argezi  va completa investițiile  in infrastrucutura menite să transforme zona de sud in noul pol de interes al Bucurestiului.

Citeste mai multe despre dezvoltarea noilor proiecte publice ale administratiei publice locare sector 4 aici: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Patinoar olimpic

O alta premiera importanta, dupa nu mai putin de 68 de ani, este faptul ca Primaria Sectorului 4 construieste un patinoar olimpic ultramodern cu peste 1.500 de locuri. Patinoarul va fi acoperit si se vor putea desfasura competitii sportive nationale, dar si internationale: campionate europene si mondiale de hochei, inclusiv spectacole de divertisment pentru public. Constructia va fi realizata in curtea Liceului Tehnologic de Metrologie ”Traian Vuia”, pe un teren de 2,5 hectare, fiind singurul patinoar olimpic din sudul tarii, destinat tuturor activitatilor care se pot desfasura pe gheata. Practic, va putea fi folosit de toate echipele de profil, copii care practica sporturile pe gheata, inclusiv echipele nationale de baieti si fete la hochei, dar si pentru relaxarea si sanatatea locuitorilor din sector care se vor bucura de placerea sporturilor de iarna, in orice anotimp.

Infrastructura bine pusa la punct si proiecte mari in desfasurare

Din punctul de vedere al infrastructurii, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti precum si noua pasarela Europa Unita de la intersectia Bulevardul Metalurgiei cu Turnu Magurele asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto.

Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei, care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropriere a proiectului exista alte numeroase zone comerciale de shopping, dintre care amintim zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala: Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros si bineinteles Mall Sun Plaza.

Metalurgiei Park Residence – unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Romania

Metalurgiei Park Residence este la acest moment, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depasind suma de 350 milioane Euro.

Noile imobile ce se vor edifica in cadrul proiectului vor avea un regim mai mare de inaltime, cuprins intre P+8E si maxim P+12E, iar parcarile oferite rezidentilor vor fi atat supraterane cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence!

Contacteaza-ne

Cere detalii sau programeaza vizionare gratuita acum!

Completati formularul alaturat si va asiguram ca in cel mai scurt timp vom prelua cererea dumneavoastra, cu prioritate.

Manager Proiect

Adrian Monu 0727.239.293

Manager Vanzari

Georgiana Dumitrana 0742.225.050

E-mail

adrian.george@sudrezidential.ro georgiana.dumitrana@sudrezidential.ro

Adresa

Strada Drumul Binelui nr.33, Sector 4 - Bucuresti
Soseaua Oltenitei 15-15 A, intrare Popesti-Leordeni, Ilfov