Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza a II-a

Galaxy Park Residence este un proiect imobiliar dezvoltat in zona Metalurgiei, care ofera apartamente exclusiviste, gandite special pentru o exploatare moderna.

Proiectul rezidential este pre-certificat drept proiect verde de catre RoGBC

Designul cladirilor, un mare plus al noului proiect imobiliar

Pozitionarea celor 4 blocuri, arhitectura acestora cat si designul lor faciliteaza expunerea incaperilor la lumina naturala si ofera o doza maxima de confort.

Fiecare apartament este optimizat in asa fel incat sa ofere cat mai mult spatiu si sa asigure intimitate si libertate.

Designul exterior este simplu si modern, cu accente liniare clare si cu o multime de note moderne, in timp ce designul interior este unul adaptat noilor cerinte in domeniu, bazate in special pe folosirea cu usurinta a fiecarui centrimetru util al imobilelor care dispun de finisaje si echipamente de cea mai buna calitate, achizitionate de la marci prestigioase din domeniu.

Cei care opteaza pentru achizitia unui apartament in Galaxy Park Residence se vor bucura de o multime de optiuni de design si facilitati rezidentiale.

Fiecare detaliu este gandit pentru confort

De la structura de rezistenta, pana la inchiderea peretilor, instalatii si finisaje, toate detaliile sunt gandite pentru confort.

Atat inchiderile peretilor exteriori, cat si inchiderile peretilor interiori sunt executate cu caramizi tip BCA Soceram, cu proprietati fonoabsorbante.

Fiecare bloc va dispune de o centrala proprie, amplasata pe terasa ultimului etaj, iar unitatile locative vor beneficia de sisteme moderne de control si consum al caldurii si apei calde menajere, denumite MTH. (MTH este acronimul de la Module Termo-Hidraulice si reprezinta dispozitive usor de folosit si de intretinut, care asigura un randament energetic inalt. Prepararea apei calde menajere se face instantaneu, in imediata apropiere a punctului de utilizare, ceea ce elimina nevoia unor vase de acumulare de dimensiuni mari si a unor circuite complicate de recirculare)

Printre facilitatile pe care le ofera fiecare unitate locativa in parte se numara si urmatoarele:

Structura de rezistenta solida, rezistenta la orice factor de mediu

Toate cele 4 blocuri din Galaxy Park Residence vor fi construite pe o structura mixta din diafragme, placi si grinzi de beton armat. Cu un regim de inaltime de S+P+11E, imobilele din cadrul proiectului sunt foarte rezistente in fata cutremurelor si respecta cu strictete normativul de cutremure emis in 2013.

Detaliile tehnice prin care sunt definite toate cele 4 cladiri sunt urmatoarele:

Strategia brandului Galaxy Residence este aceea de a crea spatii locative care sa faciliteze dezvoltarea unor comunitati puternice si sa le ofere tuturor rezidentilor un stil de viata modern.

Toata cladirile dezvoltate de acest brand sunt eficiente si durabile din punct de vedere ecologic, respectand valorile impuse de o viata sanatoasa, in care se protejeaza mediul inconjurator.

Noul Galaxy Park Residence, un proiect imobiliar al viitorului

Un proiect imobiliar dezvoltat in zona Metalurgiei, care ofera apartamente exclusiviste, gandite special pentru o exploatare moderna.

Toate proiectele imobiliare trebuie sa fie construite cu gandul la viitor, in conditiile in care durata de viata a unui imobil poate sa depaseasca 100 de ani.

Galaxy Park este unul dintre proiectele din Bucuresti construite atat pentru oamenii de azi, cat si pentru cei de maine. Pre-certificat verde de catre Consiliul Cladirilor Verzi din Romania (RoGBC), acesta a fost declarat drept “Proiectul Imobiliar al anului 2023” de catre Urbanis (Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania) – Mai multe detalii despre certificarea verde a unei locuinte poti citi aici: www.rogbc.org/ro.

Toti cei care aleg sa isi cumpere un apartament in Galaxy Park Residence, sector 4, se vor putea bucura de plimbari lungi si relaxante in Parcul Tudor Arghezi, de sesiuni de shopping in magazinele din imediata apropiere a casei sau de explorare a capitalei, dat fiind accesul rapid catre centru.

Zona in care este amplasat acest proiect se remarca prin numeroase facilitati de care se pot bucura toti locatarii:

Foarte aproape de parcul Tudor Arghezi, la doar 1 minut distanta, de galerii comerciale de mari dimensiuni sau de Grand Arena Mall, proiectul ofera unele dintre cele mai atractive apartamente din Bucuresti, atat in ceea ce priveste viata de zi cu zi, cat si in ceea ce priveste costurile.

Amplasament excelent, cu multiple facilitati de transport

Noul proiect imobiliar este amplasat pe Str. Drumul Binelui, Nr. 63-65, Bucuresti, Sector 4, in cadrul primului parc rezidential din Romania si anume Metalurgiei Park Residence.

Accesul catre ansamblu se poate face pe 3 cai separate: dinspre Bulevardul Metalurgiei, pe Strada Drumul Binelui sau dinspre zona comerciala invecinata.

Amplasarea excelenta a proiectului ofera acces facil pe jos catre cele mai importante puncte de interes ale zonei:

De asemenea, locatarii Galaxy Park Residence pot ajunge in cel mai scurt timp in centrul Bucurestiului, beneficiind de o multime de proiecte de infrastructura si mijloace de transport in comun:

  1. Iesire rapida catre soseaua Berceni- Aparatorii Patriei;
  2. Iesire rapida catre Bulevardul Metalurgiei – Piata Sudului;
  3. Acces rapid catre Soseaua de Centura;
  4. Statii STB chiar in fata ansamblului;
  5. Statii de metrou in imediata apropiere.

Facilitati care unesc Metalurgiei Park de centrul Bucurestiului:

Exista numeroase proiecte de infrastructura care au fost dezvoltate in zona de sud a Bucurestiului, imbunatatind mobilitatea locuitorilor din zona:

  1. Pasajul subteran auto de la Piata Sudului. Acesta leaga Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Obregia, oferind acces rapid catre Soseaua Mihai Bravu pe podul de la Calea Vacaresti;
  2. Bulevarde largite cu 2 benzi pe sens: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica;
  3. Proiecte de dezvoltare a unor pasaje rutiere in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei, care urmeaza sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Datorita tuturor acestor proiecte de infrastructura, timpul petrecut in masina pana la Piata Victoriei este de doar 15 minute.

Relaxare

In incinta proiectului regasim spatii verzi special amenajate pentru locatari, iar in imediata apropriere a acestuia exista noul parc Tudor Arghezi si centrul spa Premium Wellness Institute.

Shopping

O multitudine de centre comerciale cunoscute se afla in zona proiectului, cum ar fi: Kaufland, Lidl, Metro, Auchan, Jumbo, Grand Arena Mall, Carrefour, Hornbach, Selgros, Profi Market si Mega Image.

Acces facil

Statii STB chiar in fata ansamblului; Statii de metrou in imediata apropiere; iesire rapida catre Soseaua Berceni- Aparatorii Patriei, catre Bulevardul Metalurgiei – Piata Sudului si acces rapid catre Soseaua de Centura.

Certificat RoGBC

Traim intr-o societate in care consumul de energie trebuie sa fie din ce in ce mai bine optimizat. Tocmai de aceea, dezvoltatorii Galaxy Park Residence au proiectat cele 4 noi blocuri pentru a obtine un randament cat mai eficient din punct de vedere energetic, pre-certificate de RoGBC (Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi).

Finisaje de Calitate

Noii proprietari vor avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care pot alege, suport tehnic de specialitate si se vor bucura de finisaje personalizate puse la dispozitie de echipa Avalon Romania.

Ajutor in contractarea unei finantari

Credit24h.ro este divizia financiara a SudRezidential.ro care ofera consultanta gratuita in vederea obtinerii celor mai bune solutii de creditare si se ocupa de toate procedurile birocratice ce tin de partea financiara a tranzactiilor imobiliare.

Metalurgiei Park Residence – Primul Parc rezidential din Romania

Galaxy Park Residence face parte dintr-un proiect de anvergura dezvoltat in ultimii ani in Metalurgiei Park Residence. Acesta numara 5000 de locuinte deja construite si 5000 de unitati locative care sunt in dezvoltare, urmand sa fie date in folosinta in urmatorii 5 ani.

Metalurgiei Park Residence a confirmat de-a lungul timpului, asigurandu-le locatarilor un spatiu vast, in care gasesc absolut toate facilitatile de care au nevoie.

Cele 5000 de apartamente si garsoniere sunt construite pe o suprafata de 20 de hectare de teren si respecta toate criteriile de calitate a vietii:

De-a lungul timpului, Metalurgiei Park Residence si-a consolidat reputatia, oferind locatarilor sai un spatiu generos, dotat cu toate facilitatile esentiale pentru un trai confortabil.

Datorita feedback-ului pozitiv al locatarilor din Metalurgiei Park Residence, dezvoltatorii au demarat faza a II-a a proiectului, alocand inca 20 de hectare pentru realizarea unor ansambluri rezidentiale moderne.

Multe dintre constructiile din Metalurgiei Park Residence se indreapta catre a respecta standardele nZEB, propunand solutii moderne pentru incalzire, ventilatie si izolare. Se va opta pentru incalzire centralizata, fatadele proiectate sunt ventilate, iar sustinerea consumului de energie al cladirilor se va face prin intermediul panourilor fotovoltaice, garantand astfel o izolare termica si hidroizolatie de top.

Datorita aspiratiilor ecologice si inovatiilor adoptate, un numar semnificativ de cladiri din faza a 2-a a Metalurgiei Park sunt in curs de a obtine certificarea verde de la RoGBC. Aceasta abordare, unica in zona de Sud a Capitalei, nu doar ca impulsioneaza dezvoltarea zonelor locative verzi si de calitate superioara, dar si contribuie semnificativ la cresterea nivelului de trai si a calitatii vietii pentru locuitorii zonei.

Metalurgiei Park Residence faza a II-a
apartamente spatioase si suprafete comune bine optimizate

Faza a II-a a Metalurgiei Park Residence se va desfasura pe o suprafata foarte generoasa de 20 hectare de teren, fiind estimat un numar suplimentar de 5000 noi unitati locative, cu o diversitate de tipuri de apartamente si facilitati.

Mai multi investitori au achizitionat deja terenurile si au inceput lucrarile de constructie inca din prima parte a anului 2022. Lucrarile sunt estimate sa se desfasoare pe o durata de 5 ani.

Noua faza a proiectului a adus si o serie de noutati:

In cadrul acestei noi faze de dezvoltare, vor fi incluse zonele verzi, parcurile de proximitate si zonele comerciale ample. De asemenea, se planifica construirea unei scoli si a unei gradinite pentru a servi nevoile educationale ale locuitorilor din aceasta zona.

Timeline si noutati in Metalurgiei Park Residence

Poate cel mai important aspect este modul in care vor fi edificate noile proiecte rezidentiale. O mare parte din acestea vor fi construite in conformitate cu cerintele Europene actuale, vor respecta standardele nZEB(nearly Zero-Energy Building), vor dispune de fatade ventilate, sisteme de incalzire centralizata, panouri fotovoltaice care vor ajuta si sustine masiv consumul de energie electrica, vor dispune de statii de incarcare electrica pentru autoturismele electrice si, bineinteles, vor fi certificate ca proiecte verzi, eficiente si sustenabile, datorita contractelor incheiate cu Consiliul General al Cladirilor Verzi – RoGBC.

Citeste mai mult despre cladirile verzi certificate de RoGBC aici: http://www.rogbc.org/ro/locuinte-verzi.

Parcul Tudor Arghezi – unul dintre cele mai noi parcuri din Capitala

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un frumos cadou. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si de liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera.

Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin, parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone urmand ca la final acesta sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, asa cum rezulta din declaratiile autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala ceata pentru iubitorii de animale de companie. 

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Infrastructura bine pusa la punct si proiecte mari in desfasurare

Din punctul de vedere al infrastructurii, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti, precum si noua pasarela Europa Unita de la intersectia Bulevardului Metalurgiei cu Turnu Magurele, asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si principalele bulevarde. In plus, trei dintre cele mai importante artere, repsectiv Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica, au fost extinse cu o banda suplimentara pe fiecare sens de circulatie, ceea ce a contribuit semnificativ la ameliorarea problemei traficului auto.

Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei, care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropriere a proiectului exista numeroase zone comerciale de shopping, printre care: Metro, Jumbo, Auchan, Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros si Mall Sun Plaza.

Metalurgiei Park Residence – unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Romania

Metalurgiei Park Residence este in prezent unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depasind suma de 350 milioane Euro.

Noile imobile ce se vor edifica in cadrul proiectului vor avea un regim mai mare de inaltime, cuprins intre P+8E si maxim P+12E, iar parcarile oferite rezidentilor vor fi atat supraterane, cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence!

Contacteaza-ne

Cere detalii sau programeaza vizionare gratuita acum!

Completati formularul alaturat si va asiguram ca in cel mai scurt timp vom prelua cererea dumneavoastra, cu prioritate.

Manager Proiect

Catalin Angheluta 0735.527.098

Manager Proiect

Adriana Labes
0731.111.613

E-mail

catalin.angheluta@sudrezidential.ro
adriana@sudbroker.ro

Adresa

Strada Drumul Jilavei nr.72, Sector 4 - Bucuresti
Soseaua Oltenitei 15-15 A, intrare Popesti-Leordeni, Ilfov